Pikkolo,Santa's Igloos Arctic Circle

Pikkolo,Santa's Igloos Arctic Circle

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santas Hotelsin Iglut sijaitsevat Rovaniemellä Napapiirillä Pajakylän palveluiden ja pohjoisen luonnon välittömässä läheisyydessä. Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/iglu-hotelli-rovaniemi/

Etsimme Santa’s Igloos Arctic Circleen PIKKOLOA kaudeksi 2023-2024!

Santa’s Igloos Arctic Circlen pikkolona roolisi on äärimmäisen tärkeä osa hotellin vierailun sujuvuudelle: Työssäsi tuot yritykselle ja vierailulle kasvot matkailijan kuljetuksissa igluhotellin alueella, huolehdit asiakkaan viihtyvyydestä, autat asiakasta matkalaukkujen kanssa sekä huolehdit siitä, että asiakas tuntee olonsa tärkeäksi ja huomioiduksi. Toimit työssäsi vastaanottovirkailijan oikeana kätenä ja tarvittaessa tarjoilet asiakkaalle vaikkapa kuumat juomat pöytään pakkaspäivän lämmikkeeksi. Tavoitteesi työssäsi on, että asiakas tuntee olonsa tärkeäksi ja huomoiduksi hotellin asiakkaana. Vastuullisessa roolissa langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Tämä tärkeä rooli on erinomainen matkailualaa opiskelleelle / opiskelevalle tai jo alan kokemusta omaavalle – tehtävässä saat erinomaisen kokonaiskuvan hotellin toiminnasta ja pääset tekemään hyvin monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä ja laadukkaassa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, marraskuun alkupäivän tienoilla kattavalla perehdytyksellä ennen huippusesongin alkua. Työtä on tarjolla tilanteesi mukaisesti joko keikkaluonteisesti, vaikkapa opintojen tai toisen työn ohella, tai noin 90h/3vk. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa Rovaniemen keskustasta omalla huoneella.

Edellytämme:
– Aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla vierailun alusta loppuun
– Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
– Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
– Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta

– B-ajokorttia ja kokemusta talviolosuhteissa ajamisesta
– Englannin kielen taitoa, muiden kielien osaaminen on etusi

Tarjoamme:
– Hotellin vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät
– Upean mahdollisuuden päästä oppimaan alasta monipuolisesti
– Uniikin työskentelymiljöön ylellisten iglujen parista
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit

– Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
– Työsuhteen, joka pystytään räätälöimään oman käytettävyytesi mukaisesti
– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi: rovaniemi@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä odottele viimeiseen hakupäivään vaan täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi tai liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae työtä

Pikkolo,Santa's Igloos Arctic Circle, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 08.09.2023 – 30.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen ja kokemuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi