Pikaruokatyöntekijä

Pikaruokatyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Raaheen PIKARUOKATYÖNTEKIJÄÄ pikaruokien (hampurilaiset, pitsat) valmistukseen. Tehtävänkuvaan voi myöhemmin sisältyä myös lounasruuan valmistusta, joten etsimme henkilöä, jolla on motivaatiota kehittää ammattitaitoaan.

Edellytämme hygieniapassia sekä keittiöpuolen osaamista joko koulutuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittuna. Oma-aloitteisuus ja ripeys ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä työssä. Etsimällämme henkilöllä on hyvät yhteistyötaidot sekä siisti ja järjestelmällinen tapa tehdä töitä.

Työntekijän tarve on pitkäaikainen. Työtunnit vaihtelevat välillä 20-37,5 viikoittain ja töitä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi ripeästi linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Pikaruokatyöntekijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen

Hakuaika: 13.10.2020 – 29.10.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi