Pesulatyöntekijöitä Jyväskylään

Pesulatyöntekijöitä Jyväskylään

Etsimme nyt asiakkaallemme PESULATYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylän toimipisteelle

Pesulatyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi kuljetuksesta tulevan pyykin vastaanotto, lajittelu, viimeistely ja pakkaus. Pesulassa on käytössä ammattitason tekstiilihuoltolaitteet, mutta työpisteisiin tarvitaan avuksi työntekijä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, koska hyvä asenne ja halu oppia ratkaisevat! Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä sekä omaat innostuneen ja positiivisen asenteen. Pesulassa työskentely on vahvasti tiimityötä, joten hakijalla tulisi olla hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn ja pölyn vuoksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus solmitaan ensin määräaikaisena sopimuksena GoOn:n kautta, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Jos koet olevasi etsimämme motivoitunut ja ahkera tekijäpersoona, jätä hakemustietosi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 14.8.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen / 040 820 6963 / pinja.hytonen@go-on.fi

Hae työtä

Pesulatyöntekijöitä Jyväskylään, Keski-Suomi Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 29.07.2022 – 14.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES