Pesulatyöntekijä, Provina Oy

Pesulatyöntekijä, Provina Oy

Haemme asiakkaallemme Provinalle reippaita pesulatyöntekijöitä huipputiimiin alueen ykköspesulaan Seinäjoelle.

Provina, entinen Seinäjoen keskuspesula Oy on erittäin kokenut sosiaali- ja terveysalan tekstiilipalveluita tarjoava yhtiö, jonka asiakaskunta muodostuu pääasiallisesti sairaaloista, terveyskeskuksista, hoiva- ja hoitolaitoksista sekä päiväkodeista Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Yritys on tuottanut tekstiilien vuokraus- ja pesulapalveluita asiakkaille yli 50 vuoden ajan. Palveluihin kuuluu myös varastotekstiiliemme lisäksi mm. yksittäisille ryhmille suunnitellut työvaatteet, kuljetukset, tekstiilien huollot ja tekstiiliasiantuntijapalvelut.

Pesulassa pestään työ- ja suojavaatteet, potilas- ja liinavaatteet, siivoustekstiilit sekä matot.
Pesulatyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, ripustus, mankelointi, viikkaus ja pakkaus. Hakijalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, sillä asiakasyritys perehdyttää ja opettaa tarvittavat taidot, toki aikaisempi kokemus katsotaan suureksi eduksi. Etsimämme henkilöt nauttivat rutiininomaisesta työstä ja arvostavat työtehtävien selkeyttä.

Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Tekstiilien käsittelyn vuoksi työ ei sovi allergikoille. Sopimus on määräaikainen, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus vakituiseenkin sopimukseen. Viikoittainen työtuntien määrä on 38,25 h/viikko. Työ on 2-vuorotyötä (6-19 välillä). Työt alkavat mahdollisimman nopealla aikataululla. Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa.

Mitä toivomme hakijalta

– Positiivinen ja innostunut asenne työntekoon
– Oma-aloitteisuus ja joustavuus
– Hyvät tiimityötaidot
– Hyvä fyysinen kunto, työ on seisomatyötä.
– Suomen kielen perustaito tulee olla

Mitä tarjoamme hakijalle

– Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
– Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät
– Mukavan ja kannustavan työyhteisön
– Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7, huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Pesulatyöntekijä, Provina Oy, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 24.01.2023 15:45 – 09.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija, SHL +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi