Perunanvalvoja Finnamyl Oy

Perunanvalvoja Finnamyl Oy

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas.

Tule Finnamyl Oy:n PERUNAJENGIIN PERUNANVALVOJAKSI määräaikaiseen työsuhteeseen!

Mitä perunanvalvojan työhön kuuluu? Työ on vastuullista ja monimuotoista, tulet valvovaan perunan eri jakeiden kulkua läpi prosessin valvomosta käsin ja pääset tekemään monenlaisia tehtaalla suoritettavia tehtäviä kuten jauhosäkin vaihtoa, prosessinäytteiden hakua ja näytteiden määrityksiä, prosessin valvontaa sekä paljon muuta mielenkiintoista työtä. Etenkin, sinulla tulee olla rohkeutta liikkua ja työskennellä tuotantotiloissa.

Perunatehtaan tuotantotiloissa käytetään vaarallisia kemikaaleja ja kuivausalueet ovat aina ATEX-alueita, joten näillä alueilla työskentely edellyttää ymmärrystä työturvallisuudesta. Perunanvalvojana tulet työskentelemään kolmen hengen tiimissä, joten toivomme sinun olevan yhteistyökyvykäs, oma-aloitteinen ja joustava henkilö.

Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan, pakataan ja tämän jälkeen myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja perunasesongin aikana päivät ovat kiireisiä.

Etsimällämme perunavalvojalla on oltava:

  • Työhön soveltuvaa kokemusta teollisuuden prosesseista tai/ja koulutusta
  • Kokonaisuuksien hahmotuskykyä ja olet innokas oppimaan perunan kulkua läpi prosessin
  • Sisäistät uuden opin tehokkaasti ja otat opit hyvin käyttöösi
  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti

Katsomme eduksi, jos perunanvalvojalla on:

  • Peruskemian ymmärrys
  • Ymmärrystä ja käyttökokemusta laitteista sekä niiden rakenteista
  • Laitteiden vianetsintä osaamista tai kunnossapito osaamista.

Perunatärkkelyskampanja, toisin sanoen tehtaan tuotantokausi alkaa elokuu loppupuolella ja kestää joulukuun alkuun asti, mutta hyvälle perunanvalvojalle saattaa olla töitä pidemmäksikin aikaa. Perunavalvojan työssä teet katkeamatonta 3-vuorotyötä.

Finnamyl Oy tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, osaavan työtiimin ja mahdollisuuden osallistua perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin.

Kiinnostuitko? Sinustako seuraavaan perunasesonkiin perunanvalvojaksi? Jätä hakemus Go On nettisivujen kautta pikaisesti, viimeistään 31.5 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

Tule mukaan Finnamyl Oy:n iloiseen PERUNAJENGIIN!

 

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:  044 980 2826 (ark. 9-16) tai pori@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Perunanvalvoja Finnamyl Oy, Satakunta Kokemäki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 04.04.2022 17:00 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Elintarvikealan tes

Käsittelijä:

Minttu Porri

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 44 980 2042

minttu.porri@go-on.fi