Perunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy, Kokemäki

Perunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy, Kokemäki

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl on osa Chemigate konsernia ja Berner Grouppia.

Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Etsimme nyt Kokemäelle määräaikaiseen työsuhteeseen Finnamyl Oy:lle PERUNANÄYTEMÄÄRITTÄJIÄ PERUNAJENGIIMME!

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Näytemäärityksessä työntekijä tekee tärkeää työtä määrittäessään viljelijän tehtaalle tuoman tärkkelysperunan tärkkelyspitoisuutta. Lisäksi he tiedottavat tuotannon työntekijöitä mahdollisista haasteista perunoiden sisään otosta tuotantoon. Kauden alussa sinut perehdytetään vastaanoton toimintaan ja tehtäviin näytemäärityksiin, käytettäviin ohjelmiin ja muihin alueen työtehtäviin. Työtä tehdään työparin kanssa katkeamattomassa 2-vuorotyössä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

 • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana
 • huolellisuutta ja tarkkuutta
 • hyvää kykyä noudattaa sääntöjä ja ohjeita

Edellytämme että,

 • sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • omaat perus atk-taidot

Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita, sillä jokainen työntekijä perehdytetään huolellisesti työtehtävään.

Tehtaan tuotantokausi alkaa siis elokuu loppupuolella ja kestää joulukuun alkuun asti, mutta hyvälle perunanäytemäärittäjänä saattaa olla töitä pidemmäksikin aikaa. Perunanäytemäärittäjän työssä teet katkeamatonta 2-vuorotyötä.

  Tule mukaan Finnamyl Oy:n iloiseen PERUNAJENGIIN! Jätä hakemus Go On nettisivujen kautta pikaisesti, viimeistään 18.6 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

  Rekrytointi tehdään yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

  Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:044 980 2826 (ark. 9-16) tai pori@go-on.fi

  Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

  Hae työtä

  Perunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy, Kokemäki, Satakunta Kokemäki

  Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

  Hakuaika: 17.04.2023 13:00 – 18.06.2023 23:59

  Vaadittu työkokemus:

  Palkkaus: Elintarvikealan tes

  Käsittelijä:

  Anne Koivu

  yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

  anne.koivu@go-on.fi