Palvelumestari, Shell Napapiiri

Palvelumestari, Shell Napapiiri

Napapiirin Shell on legendaarinen, täyden palvelun huoltoasema vilkkaan nelostien varressa, Joulupukin Pajakylän vieressä. Asiakkaana pysähtyvät niin paikalliset kuin matkailijat ympäri Suomen ja maailman.

Etsimme Napapiirin Shellille vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista, kuukausipalkkaista PALVELUMESTARIA.

Palvelumestarina teet asiakaspalvelutyötä ulkona mittarikentällä, toimenkuvaasi kuuluvat polttoaineiden palvelutankkaus sekä pienimuotoiset autotekniset työtehtävät kuten öljyn- ja lasinpesunesteen lisäykset, renkaiden ilmanpaineiden tarkistukset ja tuulilasien pesu. Työ on arkipäivätyötä ja työ tehdään arkisin klo 10–18.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kuukausipalkkainen. Tässä työssä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omiin tuloihin myös myyntiprovision kautta kuukausipalkan lisäksi. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta reipasta asennetta työtä kohtaan niin tuulessa ja tuiskussa kuin kesähelteillä, hyvää fyysistä kuntoa sekä perustietämystä edellä mainittuihin työtehtäviin kuuluvista asioista.

Työhön perehdytetään ja koulutetaan hyvin, lisäksi saat käyttöösi ulkotöihin soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet. Sinua odottelevat jo mukavat työkaverit ja asiakkaat, hae paikkaa jo tänään täyttämällä oma työhakemuksesi www.go-on.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Palvelumestari, Shell Napapiiri, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 16.09.2022 – 09.10.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES + mahdollinen myyntiprovisio

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi