Palvelumestari Shell Helmisimpukka Auraan.

Palvelumestari Shell Helmisimpukka Auraan.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Haemme nyt PALVELUMESTARIA Shell Helmisimpukka Auraan.

Alan ammattilainen Sinun ei tarvitse olla, kiinnostus autoja sekä myyntiä kohtaa riittää mainiosti.
Olet tunnollinen ja sinulla on hyvä asenne työntekoon. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja sosiaalisuus on tärkeitä piirteitä tässä työssä.

Työ on palvelutankkaamista, autotuotteiden- ja pesujen aktiivista myyntiä sekä pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja pyyhkijäsulkien vaihtoa.

Työ tehdään ulkona mittarikentällä säällä kuin säällä, joten hyvästä fyysisyydestä on hyötyä. Työhön saat hyvän perehdytyksen sekä Suomen vaihteleviin sääoloihin soveltuvat turvalliset työvaatteet.

Palvelumestarin työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 10-18 välille. Työsuhde on määräaikainen (heinäkuun) ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 90h/ 3vk.

Shell helmisimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. 

Kiinnostuitko?
Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Haku toteutetaan henkilöstöpalvelu Go On Turun kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen: Go On Turku p. 040 7353 975 tai kirsi.leino@go-on.fi.

Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Käytössäsi on henkilökohtainen jäsenkortti, joka käy erikseen mainituissa liikkeissä ja ravintoloissa. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Palvelumestari Shell Helmisimpukka Auraan., Varsinais-Suomi Aura

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 22.06.2022 12:40 – 08.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Leino

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 40 735 3975

kirsi.leino@go-on.fi