Pakettiautonkuljettaja

Pakettiautonkuljettaja

Etsimme nyt asiakkaallemme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA pakettijakeluun pk-seudulla vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Töitä tehdään 2 päivää viikossa perjantaisin ja lauantaisin, työt alkavat klo. 11 ja kestävät 5-8 tuntia päivässä. Työtehtäviin kuuluu pakettien nouto ja kuljetus asiakkaille itsenäisesti.

Työ edellyttää B-kortin ja hyvän suomen kielen taidon. Eduksi on, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kuljetustehtävistä. Kuljetus kokemusta ei kuitenkaan edellytetä vaan riittää, että olet asenteeltasi reipas ja sinulla on kiinnostusta kuljetusalaa kohtaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä pikimmiten! Lähetä hakemuksesi CV:llä varustettuna. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Jusa Meriläinen puh. 0405946694 tai jusa.merilainen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Pakettiautonkuljettaja, Uusimaa Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen osa-aikainen

Hakuaika: 01.08.2022 – 15.08.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupanalan TES