Ovivalmistustyöntekijä

Ovivalmistustyöntekijä, Korsu Ovet Oy

Korsu Ovet Oy valmistaa puurunkoisia erikoisovia Raahessa vuosikymmenten kokemuksella. Korsu Ovet Oy:n tuotteita ovat erilaiset mittatyönä valmistetut ääneneristysovet, palo-ovet, säteilysuojaovet ja väliseinäikkunat. Korsu Ovet Oy:n omistaa kuljetusliiketoimintaan keskittynyt Korsu Oy, joka tuottaa myös tytäryhtiön tarvitsemat tukipalvelut. Korsu Ovet Oy työllistää Raahessa n. 20 henkilöä ja yhtiön liikevaihto on n. 3 miljoonaa euroa.

Haemme asiakasyrityksellemme Korsu Ovet Oy:lle OVIVALMISTUSTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työskentelet osana ammattilaistiimiä erikoisovien monipuolisessa valmistusprosessissa. Aiempi kokemus vastaavista tuotantotyötehtävistä ei ole välttämätöntä, koska työhön perehdytetään asianmukaisesti. Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, ongelmanratkaisutaitoja, joustavia tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta työskentelyotetta.

Kiinnostuitko paikasta? Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Essi Kalajanniska, puh. 040 5090 658, essi.kalajanniska@go-on.fi

Käy täyttämässä hakemus pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Ovivalmistustyöntekijä, Go On Raahe, Pohjois-Pohjanmaa, Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 7.1.2019 – 1.2.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija +358 40 509 0658 essi.kalajanniska@go-on.fi