Osto- ja asiakaspalveluassistentti

Osto- ja asiakaspalveluassistentti

J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Yritys toimii yhdeksällä paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 200 henkilöä.

Haemme nyt J. Rinta-Jouppi Oy:n ostotoimipisteeseen, Helsingin Töölöön

OSTO- JA ASIAKASPALVELUASSISTENTTIA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sekä kasvotusten että puhelimitse, automyynnin ostotoimintojen erilaiset tukitehtävät, kuten autokaupan asiapaperien laatiminen, vakuutukset, rahoituskyselyt sekä muut yleiset toimistotehtävät.

Työtehtävässä vaaditaan erityisesti äidinkielen tasoista ruotsin kielitaitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä ajokorttia.

Toivoisimme sinulta kaupallisen alan koulutusta (esim. tradenomi), ja aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Puhut ruotsin ja suomen kielen lisäksi sujuvaa englantia.

Olet asiakaslähtöisellä asenteella varustettu tarkka, huolellinen ja oppimishaluinen tekijä joka ei pelkää tarttua toimeen.

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, Taka-Töölössä, ja työaikasi on ostotoimiston aukioloaikojen mukaan, arkisin klo 10-18. Välillä saatat päästä työskentelemään myös muissa J. Rinta-Joupin pisteissä pääkaupunkiseudulla.

Tarjolla on mukava ja kehittyvä työ modernissa työympäristössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuus kasvaa roolissasi omien toiveidesi mukaan.

Mikäli olet etsimämme kielitaitoinen, asiakaslähtöinen ja kehittymishaluinen tekijä, täytä hakemus pian ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa Katriina Rantanen p.050 477 7966. Go On toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, työsuhteesi syntyy suoraan J.Rinta-Jouppi Oy:n omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja www.go-on.fi.

Hae työtä

Osto- ja asiakaspalveluassistentti, Go On Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 17.2.2020 – 29.2.2020

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

HR-päällikkö, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi