Oppisopimuskoulutettava painoteollisuuteen

Oppisopimuskoulutettava painoteollisuuteen, Prem/ Suomenselän Laminointi Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suomenselän Laminointi Oy:lle OPPISOPIMUSKOULUTETTAVAA Keuruulle. Tulet työllistymään oppisopimuksella suoraan Suomenselän Laminointi Oy:lle.

Suomenselän Laminointi Oy on yli 40 vuotta toiminut graafisen teollisuuden perheyritys. Suomenselän Laminointi Oy tunnetaan nykyään myös nimellä Prem. Päätoimialueina ovat arkkipainotuotteiden laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset. Vahvuutena ovat joustavuus, laadukkaat tuotteet sekä toiminnan tehokkuus. Käytössä on alan uusin konekanta sekä kokenut ja osaava henkilöstö. Suomenselän Laminointi Oy on Suomen kasvavimpia graafisen alan yrityksiä.

Oppisopimuskoulutuksen kautta opit tuotantokoneiden käyttöä sekä muita tuotannon oheistoimia. Saat alan perustutkinnon ja monipuolista osaamista erilaisista koneista sekä mahdollisuuden laajentaa työnkuvaasi myöhemmin.

Odotamme Sinulta:
• ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta
• oma-aloitteisuutta
• halua oppia uutta

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana yhdessä Suomen kehittyvimmissä alan yrityksissä, jossa ollaan tiiviissä yhteydessä asiakkaiden kanssa. Suomenselän Laminointi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät ja Kasvajat sertifikaatti. Lisäksi yhtiö kuuluu Bisnoden mittaamaan korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Prem/ Suomenselän Laminointi Oy on savuton työpaikka.

Hae työtä

Oppisopimuskoulutettava painoteollisuuteen, Go On , Keski-Suomi, Keuruu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 14.8.2019 – 31.8.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Oppisopimuskoulutus

Käsittelijä:

Hanna Kuusela

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 44 334 6315

hanna.kuusela@go-on.fi