Opas, Kujalan Porotila, Kuusamo

Opas, Kujalan Porotila, Kuusamo

Kujalan Porotila on yksi Kuusamon vanhimpia ja suurimpia porotiloja, joka tarjoaa aitoja elämyksiä porojen kanssa vuoden ympäri. Myyntivalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset porotuotteet, lihat, taljat, sarvet, tilan oman käsityöpajan töitä sekä taidetta. Porotilalla sijaitseva taidekahvila tarjoilee maukkaita kahvilatuotteita ja elämyksiä taiteen keskellä. Kujalan Porotila sijaitsee kivenheiton päässä Kuusamosta, porotilalta on upeat näkymät Nissinjärvelle! Lue lisää: https://www.kujalanporotila.com/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kujalan Porotilalle OPPAITA upeisiin puitteisiin tulevalle talvikaudelle!

Oppaana tulet pääsemään mukaan monipuoliseen ja elämykselliseen asiakaspalvelutyöhön. Saatat olla etsimämme henkilö, jos heräät aamulla aikaisin lumitöihin ja kiireisimpänä aikana pystyt työskentelemään myös iltaisin. Oppaan tehtävässä olet aito, vastuuntuntoinen sekä omatoiminen tekijä, joka viihtyy ulkona luonnossa ja rakastaa eläimiä. 

Edellytämme hakijalta suomen ja englannin kielen taitoa, voimassa olevaa EA1-korttia sekä B-ajokorttia. Porotausta katsotaan oppailla eduksi, mutta ilmankin pärjää, perehdytämme hyvin työtehtäviin. Tunnetko lisäksi Kuusamon luontoa tai muita ulkomaisia kieliä? Hyvä kunto, sosiaalinen luonne ja rakkaus eläimiin sekä ulkoiluun auttavat pitkälle tässä työssä.

Työn alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen maaliskuulle 2024. Työsuhde on kokoaikainen, mutta mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Avustamme majoituksen suhteen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. 

Olisiko tämä paikka juuri sinulle?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään! 

Hae työtä

Opas, Kujalan Porotila, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2023 – 01.10.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi