Opas joulu- ja talvisesonkiin, Snowman world

Opas joulu- ja talvisesonkiin, Snowman world

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna, ravintoloiden paikalliset herkut ja Snowman worldin talviaktiviteetit jäärakennelmien ympäröimänä eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://snowmanworld.fi/fi/ 

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii kaudelle 2022-2023 asiakaspalveluhenkisiä ja omatoimisia OPPAITA etenkin joulusesonkiin Joulupukin pajakylään.

Arctic Snow Hotellissa oppaan monipuolisiin tehtäviin kuuluu Snowman worldissa liukumäen järjestyksen valvonta, lippujen tarkastus, jääbaarissa työskentely sekä muut lumisiin aktiviteetteihin liittyvät apu- ja asiakaspalvelutyöt. 

Oppaalta edellytetään täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä toimeentarttuvaa asennetta työntekoon. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen ravintola- ja matkailualan monipuolisista tehtävistä. 

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työsuhteesi lumirakentajana osallistumalla Snowman worldin rakennustyöhön, työsuhde alkaa säätilanteesta riippuen marraskuun lopussa. Jos olet kiinnostunut vain oppaan töistä, kokoaikainen työ alkaa 1.12.2022 ja päättyy 5.1.2023 tai 19.3.2023. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.  

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työtä

Opas joulu- ja talvisesonkiin, Snowman world, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 21.08.2022 12:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi