Opas, Arctic Snow Hotel

Opas, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt talvisesonkiin 2023-2024 asiakaspalveluhenkisiä ja omatoimisia OPPAITA.

Arctic Snow Hotellissa oppaan monipuolisiin tehtäviin kuuluu lumihotellialueen esittely turistiryhmille, baaritarjoilu sekä muut tehtävät vaihtelevasti Lehtojärvellä ja tarvittaessa myös Joulupukin pajakylän alueella Snowman Worldissä.
Oppaalta edellytetään täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä toimeen tarttuvaa asennetta työntekoon. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen ravintola- ja matkailualan monipuolisista tehtävistä.

Kokoaikainen työ alkaa joulukuun alussa ja päättyy maaliskuun lopussa. Työvuoroja on tarjolla arkena ja viikonloppuna.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Opas, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi