Ohjaaja, Onnikoti Eloranta

Ohjaaja, Onnikoti Eloranta

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi Onnikoti-tiimin jäsen. Onnikoti Elorannassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

 

Etsimme asiakkaallemme Suomen Onnikodit Oy:lle OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Pielavedelle!

 

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja turvallisen työympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa yksikkösi toimintaan, sekä kattavan perehdytyksen työhön. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vammaistyöhön, sekä oma-aloitteista ja positiivista asennetta ja työotetta. Toivomme myös, että olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi sekä innokas oppimaan uutta.

Haemme työntekijää Pielavedelle Onnikoti Elorantaan. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.8.2022 saakka. Työ on 3-vuorotyötä, jossa tunnit ovat n. 90–115 h / 3vko.

Hakijalta edellytämme:

  • sairaanhoitajan-, lähihoitajan, – tai sosionomin tutkintoa sekä ammattipätevyyttä
  • mahdollisuutta työskennellä 3-vuorotyössä
  • halua kehittyä alalla

Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänäsi onkin tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat osa toiminnan peruspilareita.

Jokainen työntekijä sitoutuu laatulupauksiin, jotka ovat:

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävä on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat Onnikotien toimintaa.
  • Oma viihtyisä koti: Kodit ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaat saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Asukkaat ja läheiset otetaan mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissa on turvallista elää ja asua.

 

Työsuhde solmitaan Onnikoti Elorannan kanssa. Palkkauksen osalta noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-päällikkö Sanna Salmi, puh. 0401757224 / sanna.salmi@go-on.fi

Hae työtä

Ohjaaja, Onnikoti Eloranta, Pohjois-Savo Pielavesi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 18.11.2021 – 12.12.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Sanna Salmi

HR-päällikkö, SHL +358 40 175 7224

sanna.salmi@go-on.fi