Offset-painaja

Offset-painaja

Oletko sinä etsimämme Offset-painaja?

Etsimme Tarra-Tac Oy:lle Loviisaan OFFSET- PAINAJAA. Offset-painokoneiden käyttö ja ylläpito ovat keskeinen osa tehtävääsi. Sinun tulee ohjata ja valvoa toimintaa varmistaen lopputuotteen korkea laatu seuraamalla tarkasti painotuotantoprosessia ja osallistumalla laadunvalvontaan.

Työ on osa-aikainen ja työtä tehdään alkuun klo 8-16 välisenä aikana. Opittuasi työtavat, työskentelyajat ovat aika vapaasti sovittavissa. Tällä hetkellä painamistyötä on n. 2 päivää viikossa, mutta työnkuvan laajennuttua myös jälkikäsittelyyn, työtunnit lisääntyvät. Kokemus Heidelberg Speedmaster 52 -koneesta katsotaan isona etuna.

Työ alkaa heti ja on alkuun 6 kk määräaikainen työsuhde. Tässä hieno mahdollisuus saada vakituinen työpaikka määräajan jälkeen. Työsuhteessa noudatetaan media- ja painoalan työehtosopimusta.

 

Toivomme sinulta:

-Kokemusta offset-painokoneen käytöstä

-Kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti

-Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

-Halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan

  

Tarjoamme sinulle:

-Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa työympäristössä

-Kehittymismahdollisuudet ammatillisesti

-Mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen

 

Palkkaus: Minimissään TES-sopimuksen mukaisesti tai erikseen sovittuna.

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Go On Kotkan HR- ja rekrytointiasiantuntija

Tanja Ahokas

tanja.ahokas@go-on.fi

+358 44 7238475 (arkisin klo 8–16)

 

Tarra-Tac on vuonna 1993 perustettu tarrapaino, joka valmistaa erilaiset teollisuustarrat, merkintätarrat, mainostarrat ja etiketit vaativimpiinkin kohteisiin ja olosuhteisiin. Olemme erikoistuneet teollisuuden tarpeisiin, kuten laitteisiin ja kojeisiin, elintarviketuotteisiin, kemikaaliastioihin ja rakennusmateriaaleihin meneviin tarroihin. Pitkän kokemuksen myötä tunnemme tarramateriaalit ja erilaiset tekniikat läpikotaisin. Vuosien saatossa olemme ratkaisseet lukuisia käyttökohteisiin ja olosuhteisiin liittyviä haasteita. ”Tavalla tai toisella!” www.tarratac.fi

Hae työtä

Offset-painaja, Itä-Uusimaa Loviisa

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 17.11.2023 – 02.12.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes tai sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Maarit Halonen

yrittäjä / HR-päällikkö, SHL +358 44 084 5556

maarit.halonen@go-on.fi