Nosturinkuljettaja

Nosturinkuljettaja

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista NOSTURINKULJETTAJAA liikkuvaan työhön. Työmaakohteita on ympäri Pohjois-Suomen ja jonkin verran myös Ruotsin puolella. Työkoneet ovat 10-250-tonnisia nostureita ja kappaletavaranostureita.

Eduksesi on aiempi työkokemus nosturinkuljettajan tehtävistä. Vastuullisessa työssäsi tarvitset lisäksi C-kortin sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työ edellyttää matkustamista Pohjois-Suomessa ja aika ajoin myös Ruotsin puolella. Omalla kotipaikkakunnallasi ei ole merkitystä.

Majoitus järjestetään työkohteen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa ja perustuu infra-alan työehtosopimukseen. Kaikki muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti. Työajat vaihtelevat, välillä tehdään pidempää päivää ja yövuorojakin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työntekijän tarve on pitkäaikainen eli tarjolla on mahdollisuus vakituiseen pestiin.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Nosturinkuljettaja, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa Kemi, Rovaniemi, Tornio, Kalajoki, Oulu, Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 21.07.2021 – 08.08.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, infra-alan TES

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi