NC-sorvaaja

NC-sorvaaja, Valmet Technologies Oy

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle ammattitaitoisia SORVAAJIA Jyväskylän Rautpohjaan, alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen arviolta vuoden 2020 kesäkuun loppuun saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Työnkuvaan kuuluu raskaiden paperikonetelojen rouhintasorvausta NC-ohjauksella sekä päätyporauksia telojen vaippoihin. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa, mutta ajoittain myös kolmessa vuorossa. Työssä menestyminen vaatii varmuutta suurien kappaleiden käsittelyyn.

Odotamme Sinulta lisäksi:
-Koneistuksen koulutus- ja työkokemustaustaa
-Motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
-Valmiutta 3-vuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön parissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuusela@go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.

Hae työtä

NC-sorvaaja, Go On , Keski-Suomi, Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 14.8.2019 – 31.8.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Hanna Kuusela

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 44 334 6315

hanna.kuusela@go-on.fi