Myyntisihteeri, Kujalan Porotila, Kuusamo

Myyntisihteeri, Kujalan Porotila, Kuusamo

Kujalan Porotila on yksi Kuusamon vanhimpia ja suurimpia porotiloja, joka tarjoaa aitoja elämyksiä porojen kanssa vuoden ympäri. Myyntivalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset porotuotteet, lihat, taljat, sarvet, tilan oman käsityöpajan töitä sekä taidetta. Porotilalla sijaitseva taidekahvila tarjoilee maukkaita kahvilatuotteita ja elämyksiä taiteen keskellä. Kujalan Porotila sijaitsee kivenheiton päässä Kuusamosta, porotilalta on upeat näkymät Nissinjärvelle! Lue lisää: https://www.kujalanporotila.com/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kujalan Porotilalle MYYNTISIHTEERIÄ upeisiin puitteisiin tulevalle talvikaudelle!

Myyntisihteerinä työtehtäviisi kuuluvat Porotilan asiakaspalvelu, sähköposti- ja puhelinpalvelu, sosiaalisen median alustojen päivittäminen ja tekstien laadinta sekä asiakaspalautteisiin reagoiminen. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Aiempi vastaava työkokemus luetaan eduksesi. Etsimämme henkilö on joustava, vastuuntuntoinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Kujalan Porotilalla sinua odottelevat jo upeat puitteet sekä työkaverit, joten hae paikkaa jo tänään – täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työn alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen maaliskuulle 2024. Työsuhde on kokoaikainen, mutta mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Avustamme majoituksen suhteen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta.

Olisiko tämä paikka juuri sinulle?

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään! 

Hae työtä

Myyntisihteeri, Kujalan Porotila, Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 15.09.2023 – 01.10.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi