Myyntisihteeri

Myyntisihteeri

Imex Wood on vuonna 2000 toimintansa aloittanut perheyritys Nastolassa. Toimintamme pohjaa vaneritehtaiden sivutuotteena syntyvän sydänkuusen mekaaniseen jatkojalostamiseen. Tarjoamme tuotteita kotimaahan sekä vientimarkkinoille esimerkiksi puu- ja pakkausteollisuudelle. Tuotteemme ovat pienidimensioiset asiakaskohtaisesti valmistetut sahatavarat erinäisiin käyttötarkoituksiin. Lue lisää osoitteesta www.imexwood.fi 

Haemme asiakasyrityksemme Imex Wood Oy:n organisaation vahvistukseksi MYYNTISIHTEERIÄ. 

Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti tilausten- ja toimitustenkäsittelyyn liittyvät asiat sekä vientiin liittyvät työtehtävät, kuten esimerkiksi EU:n ulkopuolinen konttiliikenne. Myyntisihteerinä vastaat myös pienen konttorin puhelinvaihteesta, myyntireskontran ylläpidosta, kuljetustilauksista ynnä muusta. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esimerkiksi tradenomin tutkintoa, ja jo hieman vastaavanlaista työkokemusta. Kokemus vientiin ja vientiasiakirjoihin liittyvistä toimenpiteistä katsotaan eduksesi. 

Olet positiivisen asenteen omaavaa, motivoitunut ja yhteistyökykyinen henkilö. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja viihdyt parhaiten pienessä organisaatiossa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä työtehtävien myötä. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde käynnistyy aluksi puolen vuoden vuokratyösuhteella, mutta toivomme, että olet valmis sitoutumaan vakituisesti tämän jälkeen. 

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten Go Onin nettisivujen kautta. Kerrothan meille, miksi juuri Sinä olet etsimämme henkilö? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Go On Lahden HR-asiantuntija Niina Mustasalo, niina.mustasalo@go-on.fi, puh. 044 029 4444. 

Hae työtä

Myyntisihteeri, Go On , Päijät-Häme Lahti, Nastola

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.11.2020 11:40 – 01.12.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Niina Mustasalo

HR-asiantuntija +358 44 029 4444

niina.mustasalo@go-on.fi