Myyntipalvelutyöntekijä, Arctic Snow Hotel

Myyntipalvelutyöntekijä, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2023-2024 MYYNTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti ryhmävarausten ja matkanjärjestäjien tekemien varausten myynti ja varauksien teko, asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, sekä lisäpalveluiden ja lippujen myynti. Tehtävässä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Työpisteesi voi vaihdella Lehtojärven ja Napapiirin toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on etusi.

Työ edellyttää laajaa ymmärrystä matkailualasta ja aikaisempaa työkokemusta alan myyntityöstä, hyviä asiakaspalvelutaitoja, sujuvaa englannin kieltä niin kansainvälisien asiakkaiden, kuin kollegoiden kanssa. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä syyskuussa ja päättyvät maaliskuun lopussa. Vuoroja on arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi: rovaniemi@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Myyntipalvelutyöntekijä, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 07.09.2023 – 28.09.2023 14:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi