Myyntipäällikkö Treamerille

Myyntipäällikkö Treamerille

Treamer on vuonna 2015 perustettu suomalainen digitaalinen työnvälitysalusta ja henkilöstöpalvelu, joka yhdistää suorittavan työn tekijät ja heitä etsivät yritykset. Palvelussa on nyt yli 40 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Treamer ja Alma Media ovat solmineet 1,5 milj. euron sijoitussopimuksen. Rahoitus käytetään vauhdittamaan Treamerin liiketoiminnan kasvua sekä Suomessa että uusilla kohdemarkkinoilla. Treamer on myös valittu Business Finlandin Nuoret innovatiiviset yritykset -ohjelmaan, jonka kautta lupaavimmat startupit saavat enimmillään 1,25 milj. euron rahoituksen kansainvälistä kasvua varten.

Tyssääkö työnhaku portaaliin? Resonoiko helpompi työn tekeminen ja digitaalinen työn tarjoaminen? Onko sinulla intoa ja paloa kehittää tulevaisuuden työelämää? Ja sydämesi sykkii myyntityölle? Hyvä juttu, lue lisää!

Treamerin toiminnan kasvaessa etsimme nyt Treamerille

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen, Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu Treamerin palvelun myynti aina prospektoinnista kaupan klousaamiseen. 

Asiakkuuksiasi ovat erilaiset yritysasiakkaat Suomessa ja mahdollisesti myöhemmin myös ulkomailla, omien ambitioidesi mukaan. Tehtäviisi kuuluu vahvasti uusasiakashankinta, mutta pääset myös kehittämään olemassa olevaa. Päiväsi kuluvat prospektoinnin, kontaktoinnin ja erityisesti asiakastapaamisten parissa ja pääset myös osallistumaan Treamerin kasvun kehittämiseen. Treamerin Sales Developer ja markkinointitiimi ovat työsi tukena.

Odotamme sinulta myynninnälkäistä sekä iloista ja rohkeaa asennetta, itseohjautuvaa työotetta sekä kokemusta b2b-ratkaisumyynnistä. Ymmärrät digitalisaation tuovan paljon mahdollisuuksia tulevaisuuden työelämään. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen) ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. 

Treamerin työkulttuuri on start up-henkinen sekä eteenpäin menevä, joten toivomme sinultakin halua kehittää ja kehittyä yrityksen mukana. Treamerin kulttuuri on suora, voimaannuttava, nopea ja peloton ja toivomme, että nämä sanat sitouttavat eivätkä pelota sinua.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä todella merkityksellisten asioiden parissa. Ihmisten kohtaaminen on mennyt verkkoon ja työnvälitys seuraa tätä trendiä. Pääset aidosti vaikuttamaan ihmisten työllistymisen helpottamiseen.

Lisäksi tarjoamme vakituisen työn kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (pohja + provisio) ja energisen tiimin tuen työhösi. Työssäsi on luonnollisesti myös joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus. Treamerin toimitilat sijaitsevat Maria01:lla, Pohjoismaiden suurimmassa Start Up-ekosysteemissä. Ja koska Treamer kehittyy nopeasti, on myös sinulla mahdollisuus kehittää toimenkuvaasi halutessasi, vain taivas on rajanasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777966 arkisin klo 9-16 välillä. Toivomme hakemustasi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja olemme valmiita etenemään ripeästi jos sinäkin olet.

Go On Helsinki toimii Treamerin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Treamerin omaan organisaatioon. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Myyntipäällikkö Treamerille, Go On , Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 13.01.2021 – 31.01.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: pohja + provisio

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi