Myyntipäällikkö, Ilves Edustus

Myyntipäällikkö, Ilves Edustus

Haemme nyt Ilves Edustus Oy:lle ja Ilves Stadion Oy:lle MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko olla mukana näköalapaikalla rakentamassa uutta ja olla osana suurta Ilves-perhettä?   Inspiroidutko asiakkaiden kohtaamisesta, myynnistä ja tapahtumista? Saatko positiivista energiaa arvon tuottamisesta asiakkaalle? Haluaisitko työskennellä tapahtuma-alan ytimessä ja olla tuottamassa näkemyksellisyyttä asiakkaille. Nyt meillä olisi sinulle loistava mahdollisuus!

Työtehtäviisi kuuluu:

– Kumppanuuksien myynti
– Yritystapahtumien myynti
– Tammelan Stadionin tapahtumien myynti
– Tapahtumien järjestäminen yhdessä stadionpäällikön kanssa
– Tapahtumavastaavana toimiminen tapahtumien yhteydessä

Odotamme sinulta:

– Kokemusta myynnistä
– Hyviä tiimityötaitoja
– Itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme sinulle:

– Mielenkiintoisen työnkuvan näköalapaikalla tapahtuma-alan ytimessä
– Asiantuntevan sekä auttavaisen tiimin tuen
– Nykyaikaiset työvälineet sekä uudet toimitilat Tammelan Stadionilla  
– Kiinteän kuukausipalkan
 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 24.09 mennessä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tulet työllistymään suoraan Ilves Edustus Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä Go Onilla antaa Lauri Pelkonen, 040 570 0089, lauri.pelkonen@go-on.fi

Ilves Edustus Osakeyhtiö kuuluu osaksi Ilves Hockey Oy konsernia. Yhtiön suurin omistaja on Ilves Hockey Oy. Yhtiöllä on myös 21 yksittäistä pienosakasta. Myös Ilves ry. on yksi omistajista. Yhtiön liikevaihto oli vajaa 1 milj. eur. Liikevaihto tavoite kaudelle 2024 on 2 milj. eur. Ilves Oy hallinnoi Veikkausliiga joukkuetta. Yhtiössä työskentelee pelaajat mukaan lukien yli 34 henkilöä riippuen sesongista. Yhtiön taustatiimissä on tällä hetkellä viisi työntekijää.

Ilveksen visio on olla lähivuosina pohjoismainen jalkapallon huippuseura. Missionamme on ”Ilves-jalkapallo parasta aikaa yhdessä”. Haluamme olla kansainvälisen tason kasvattajaseura, johon halutaan kuulua ja on pelaajille vetovoimainen. Tavoitteenamme on tarjota kannattajille, Ilves junioreille- ja perheille sekä yhteistyökumppaneille unohtumattomia elämyksiä.

Ilves Edustus Oy:n tytäryhtiö Ilves Stadion Oy operoi Tammelan stadionia joulukuusta 2023 eteenpäin. Tammelan stadionille on rakennettu vastuullisuus ohjelma, mikä muotoilee myös brändilupausta ”parasta aikaa yhdessä”.

Hae työtä

Myyntipäällikkö, Ilves Edustus, Pirkanmaa Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 06.09.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Lauri Pelkonen

Yksikönjohtaja +358 40 570 0089

lauri.pelkonen@go-on.fi