Myynti- ja markkinointipäällikkö

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Go On Oulu etsii Oulaisen Liikenne konsernille 

MYYNTI- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. 

Oulaisten Liikenne konserni on Oulun eteläisen alueen suurin linja-autoliikennettä ja matkatoimistopalveluita tarjoava yhtiökokonaisuus, jonka toiminta täyttää kohta jo 90 vuotta. Konserniin kuuluu Matkatoimisto Matkarasti Oy, joka keskittyy ryhmämatkatuotantoon ja myynnissä on lisäksi laaja valikoima valmiiksi mietittyjä toimivia ja ohjelmallisia matkakokonaisuuksia. Lisäksi konserniin kuuluu Oulaisten Liikenne Oy ja Kamusen Liikenne Oy, jotka hoitavat konsernissa linja-autoliikennettä ja tilausajoa 70 bussin ja n. 70 työntekijän voimin. 

Myynti- ja markkinointipäällikkönä vastaat kahden brändin muodostaman konsernin operatiivisesta myynnistä, markkinoinnista, sekä uusasiakashankinnasta ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämisestä. Työtehtäviisi kuuluu olennaisesti ’hands on’ -myyntityö, kuten tarjousten tekeminen sekä tilausten vastaanottaminen ja kirjaus tuotannonohjausjärjestelmään. Mainonnan suunnittelu sekä brändin vahvistaminen yhdessä asiakashankinnan kanssa muodostavat haastavan ja erittäin mielenkiintoisen position. Tukenasi on aina Matkarastin ja Oulaisten Liikenteen muu henkilöstö. 

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta myyntityöstä, sekä aitoa kiinnostusta matkailu- ja/tai kuljetusalaa kohtaan. Alojen aikaisempi tuntemus katsotaan hakijan eduksi, joskin tärkeintä on, että tunnistat itsessäsi itseohjautuvan ja kehityshaluisen myynnin ammattilaisen. Työpisteesi voi sijoittua joko Oulaisiin tai Ouluun ja osittainen etätyö mahdollistetaan. 

Palkkaus tehtävässä on noin 4000 €/kk, jonka lisäksi tarjotaan 20 % suoritusperusteinen provisio-osa.

Mikäli etsit mielenkiintoista työtä myynnin ja markkinoinnin parista, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 10.2 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnista vastaa Go On Oulu ja lisätietoja antaa Go On Oulun asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352. 

Hae työtä

Myynti- ja markkinointipäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa Oulainen, Oulu

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 23.01.2023 08:00 – 10.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: 4000 €/kk

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi