Myynnin ammattilainen - liity Myyntiliigaan

Myynnin ammattilainen - liity Myyntiliigaan

Myyntiliiga aloitti toimintansa tammikuussa 2020. Se on Go On Helsingin oma työnhakukanava myynnin ammattilaisille. Voit jättää meille CV:si luottamuksella ja tarjoamme sinulle avoimia työmahdollisuuksia kiinnostuksesi mukaisesti. Olemme työllistäneet kymmeniä myynnin ammattilaisia Myyntiliigan kautta erilaisiin myynnin positioihin asiakasyrityksiimme ja jatkamme tällä tiellä tänäkin vuonna.

Etsitkö uusia tuulia työmarkkinoilla? Saako myynnin tekeminen sinut syttymään? Mahtavaa!

Etsimme nyt

MYYNNIN AMMATTILAISIA

erilaisiin b2b-myynnin toimeksiantoihin asiakasyrityksillemme. Toimeksiantomme ovat pääsääntöisesti suorarekrytointeja asiakkaan omaan organisaatioon, eli tarjoamme tätä kautta yleensä pitkiä työsuhteita. Halutessasi toki huomioimme sinut myös lyhyissäkin toimeksiannoissa!

Voit olla kokenut myynnin konkari tai myyntiurasi alkutaipaleella, tärkeintä on, että etsit uusia uratuulia b2b-myynnin parista ja sinulla on aitoa intohimoa sekä paloa myyntityöhön ja työtäpelkäämätön asenne.

Olemme alkuvuonna kehittäneet Myyntiliigaa, jotta pystyisimme aidosti palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Kun laitat tietosi meille CV:n kera alla olevasta linkistä, tarkastamme hakemuksesi ja soitamme sinulle, mikäli löydämme profiilistasi Myyntiliiga-ainesta. Tämä tarkoittaa siis soveltuvaa taustaa b2b-myynnin työmahdollisuuksia silmällä pitäen.

Olemme järjestäneet Myyntiliigan jäsenille myös erilaisia tapahtumia ja valmennuksia, esimerkiksi kesällä 2020 järjestimme erittäin hyvän vastaanoton saaneen etämyynnin valmennuksen videon välityksellä. Halutessa ja tarvittaessa myös sparraamme Myyntiliigalaisia urakehityksen osalta tai työhaun saralla, luottamuksellisesti. 

Miltä kuulostaa?

Hyvältä? Niin meistäkin. Älä turhaan odottele, vaan ilmianna itsesi liittymällä Myyntiliigaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Kimmo Hanhisuanto arkisin klo 9-16 välillä p. 040 761 1808. Odotamme hakemustasi ja kun soveltuva toimeksianto tulee pöydällemme, olemme sinuun yhteydessä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Myynnin ammattilainen - liity Myyntiliigaan, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 03.10.2022 – 09.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kimmo Hanhisuanto

yksikönjohtaja / yrittäjä +358 40 761 1808

kimmo.hanhisuanto@go-on.fi