Myymälävastaava Juvalle

Myymälävastaava Juvalle

Kotileipomo Siiskonen on perinteinen perheyritys, joka on perustettu 1964. Jokainen Kotileipomo Siiskosella paistettu leipä, pulla ja pasteija leivotaan ylpeydellä, jonka tuo vuosikymmenten aikana kertynyt osaaminen sekä kunnioitus omaa työtä ja kotimaisia raaka-aineita kohtaan. Meille on alusta asti ollut tärkeintä saada herkuttelijan suu vehnäselle. Viisi vuosikymmentä myöhemmin leivomme tuotteemme edelleen samalla ajatuksella – ja juuri se tekee niistä erityisen maukkaita.

Haemme asiakkaallemme Kotileipomo Siiskonen Oy:lle Juvan kirkonkylälle avattavaan kahvila-myymälään MYYMÄLÄVASTAAVAA. 

Työtehtäviisi kuuluu normaalien kahvila-myymälän työtehtävien lisäksi myymälän ilmeestä vastaaminen, tilausten tekeminen, myynnin seuranta ja tehojen laskenta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esimiestyöstä, myyntityöstä ja myymälän hoidosta. Aiempi kokemus kahvilatyöstä katsotaan myös eduksi. Persoonaltasi olet iloinen, työhön tarttuva ja ripeä. Lisäksi sinun tulee olla vuorovaikutustaitoinen ja koet asiakaspalvelun sydämen asiaksesi. Edellytämme hakijoilta lisäksi hygieniapassia ja hyviä IT-taitoja.

Vuoroja tehdään kahvila-myymälän aukioloaikojen mukaisesti alustavasti ma-la klo 7.00-17.00. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti!

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 0405859885 tai Anna Orava puh. 0445859886.

Mikäli kiinnostuit ja olet etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.3.2021 mennessä.

Hae työtä

Myymälävastaava Juvalle, Go On , Etelä-Savo Juva

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 17.02.2021 – 04.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL +358 44 585 9886

anna.orava@go-on.fi