Myymälätyöntekijöitä

Myymälätyöntekijöitä

Etsimme kahta riuskaa ja asiakaspalveluhenkistä MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin tavaratalon työtehtäviin. Asiakkaamme on suomalainen valtakunnallisesti tunnettu autoiluun, moottoripyöräilyyn, polkupyöräilyyn ja veneilyyn keskittynyt yleistavaratalo, joka avaa pian ovensa Oulun Ritaharjuun.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset tavaratalon tehtävät, mm. hyllytys, asiakaspalvelu, kassatyö ja varastopuolen tehtävät. Varsinkin työsuhteen alussa työ sisältää paljon hyllyttämistä ja tavaroiden järjestelemistä. Hakijoilta edellytämme reipasta otetta työhön, asiakaspalveluasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa sillä työ on pääasiassa seisomatyötä ja vaatii ajoittain tavaroiden nostelua.

Työajat ovat ma–to klo 7–17 ja pe klo 7–15. On tärkeää, että työntekijä sitoutuu työaikoihin ja mahdollisiin ylitöihin, sillä varsinkin tavaratalon avaamisvaiheessa apukäsiä tarvitaan. Työhön sovelletaan Kaupan alan TES. Työsuhde solmitaan ajalle 15.3.–23.4.2021, mutta mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön on olemassa.

 

Edellytämme hakijoilta

  • reippautta ja oma-aloitteisuutta
  • työaikoihin sitoutumista
  • asiakaspalveluasennetta
  • hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle

  • mukavan ja mielenkiintoisen työn
  • säännölliset työajat
  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 sekä HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Myymälätyöntekijöitä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 19.02.2021 08:59 – 08.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan alan TES/Kokemuksen mukaan

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-koordinaattori +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi