Myymälätyöntekijä Ylläksen kalakauppaan

Myymälätyöntekijä Ylläksen kalakauppaan

Jorma Martinmäki Oy sai alkunsa noin kaksikymmentä vuotta sitten harrastuksena. Aluksi savustimme kalaa omaksi käytöksi ja lähipiirille. Kun maine hyvistä tuotteista levisi ja kysyntä kasvoi, päätimme perustaa yrityksen ja ammattimaistaa toimintamme. Jorma Martinmäen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat ja pitopalvelut. Tutustu meihin osoitteessa: https://martinmaki.net/

Haemme asiakkaallemme Jorma Martinmäki Oy:lle asiakaspalvelu- ja ruoanlaittotaitoista MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ Ylläksen kalakauppaan. Kalakaupasta löydät kaikki Martinmäen savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä päivittäin vaihtuvan kotiruokalounaan. Lounaalla on myös aina tarjolla Martinmäen kuuluisaa kalakeittoa.

Myymälätyöntekijänä ensisijainen työtehtäväsi on lounasruokien valmistus ja siihen liittyvät tehtävät. Pääset suunnittelemaan lounaslistat ja tilaamaan raaka-aineet. Tämän lisäksi myyt ja laitat tuotteita esille, sekä pakkaat toimitettavia tuotteita asiakkaille. Etsimällämme työntekijällä on kokin koulutus/ruoanlaittotaitoa, sekä reipas ja iloinen asiakaspalveluasenne myyntitaitoja unohtamatta. Työtä tehdään sesonkiaikaan (syksy&talvi) 2-3 työntekijän tiimissä ja kesäisin itsenäisesti. Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikoja mukaillen. Myymälätyön lisäksi pääset työskentelemään Kolarin uudella kalanjalostamolla.

Tarjoamamme myymälätyöntekijän paikka on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat syyskuussa 2023.

Edellytämme sinulta:

– kokemusta maukkaiden lounasruokien valmistuksesta
– erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
– joustavaa asennetta ja valmiutta työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
– hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

– monipuoliset työtehtävät kasvavassa yrityksessä
– mahdollisuuden oppia kalanjalostuksesta
– mielenkiintoisen työympäristön Ylläksen välittömässä läheisyydessä
– kattavan perehdytyksen työtehtäviin

Mikäli maistuvan lounasruoan valmistaminen ja ystävällinen asiakaspalvelu on sinun juttusi, niin nappaa tästä mukava työpaikka Ylläksen sykkeessä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Kosti Kartano, 040 197 9174, kosti.kartano@go-on.fi.

Hae työtä

Myymälätyöntekijä Ylläksen kalakauppaan, Lappi Kittilä, Kolari, Muonio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 11.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kosti Kartano

HR-asiantuntija +358 40 197 9174

kosti.kartano@go-on.fi