Myymälätyöntekijä, Kilpishalli Oy, Kilpisjärvi

Myymälätyöntekijä, Kilpishalli Oy, Kilpisjärvi

Kiinnostaako Saana-tunturin huiputus iltalenkkinä töiden jälkeen tai iltapilkki tunturijärven raikkaissa vesissä?

K-Market Kilpishalli on kolmen valtakunnan rajan tuntumassa sijaitseva palvelukeskittymä. Koe pohjoisin Lappi ja sen vuodenajat työskentelemällä mukavassa työyhteisössä! 

Työtehtävät ovat kaupan eri osastoilla – pääpaino kuitenkin palvelutiskillä. Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikoihin. Työsuhde alkaa kevään / alkukesän aikana ja määräaikainen työsuhde kestää syksyyn 2021 saakka. Työ on kokoaikatyötä.

Norjan ja Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys. Työssä pärjääminen edellyttää palvelualan kokemusta ja hyvää palveluasennetta.

Asiakasyrityksen kautta mahdollisuus edulliseen majoitukseen joko kimppakämpässä tai itsenäisesti toiveidesi mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Hae työtä

Myymälätyöntekijä, Kilpishalli Oy, Kilpisjärvi, Lappi Enontekiö, Muonio

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 01.04.2021 – 15.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan tes

Käsittelijä:

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi