Myymälätyöntekijä (keikkatyöntekijä), K-Citymarket

Myymälätyöntekijä (keikkatyöntekijä), K-Citymarket

Hei sinä kaupan alan osaaja!

Haemme K-ryhmän asiakkaallemme Pilkon K-Citymarkettiin MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ monipuoliseen kaupan keikkatyöhön. Työtehtäviin kuuluu osastotyöskentelyä sekä verkkokaupan tilausten keräilyä ja käsittelyä.

Tulet työskentelemään kaupan käyntikorttina, joten toivomme sinulta iloista ja positiivista palveluasennetta, sekä hyvää paineensietokykyä ja huolellista työotetta. Lisäksi toivomme että olet motivoitunut ja tehokas työssäsi etkä pelkää pientä kiirettä. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle, mutta myös kokeneelle konkarille, joka pystyy työskentelemään kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Haemme nyt työntekijöitä etenkin syksylle, mutta töitä on mahdollista jatkaa senkin jälkeen. Työtä tehdään pääosin aamuvuorossa (klo 6-13), keskimäärin noin 7 tuntia päivässä. Tunnit sovitaan keikkakohtaisesti Go On Joensuun kanssa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä alueen parhaassa ruokakaupassa 
  • Go Onin kattavat henkilöstöedut 
  • Työvuorotarjoukset kätevästi tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta 
  • Mahdollisuuden lisätunteihin alueen muissa K-ruokakaupoissa

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ruokakaupassa työskentelystä, tuotetuntemuksen sekä mahdollisuuden työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Palkkauksessa sovellamme kaupan alan työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävässä on 11,60€/h, lisäksi kokemusvuodet huomioidaan tes:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Kiia Kuningas, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), kiia.kuningas@go-on.fi, sekä Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, jussi.riikonen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Myymälätyöntekijä (keikkatyöntekijä), K-Citymarket, Pohjois-Karjala Joensuu, Kontiolahti

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 26.07.2022 – 16.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Kiia Kuningas

HR-harjoittelija +358 50 378 6785

kiia.kuningas@go-on.fi