Myyjä, Grolls Oy

Myyjä, Grolls Oy

Grolls Oy on osa ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta niin yritysasiakkaille kuin yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet, joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

 

Haemme nyt Grollsille

asiakaspalveluhenkistä

MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, omatoiminen ja omaa hyvän paineensietokyvyn. Tässä monipuolisessa roolissa pääset varmasti loistamaan, mikäli olet asenteeltasi työhön tarttuva ja työstäsi välittyy tekemisen meininki. Ensiarvoisen tärkeää on myös se, että sinusta välittyy aito halu palvella asiakkaita. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy halukkuutta oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tms.) ja aiempi kokemus kaupan alalta on vahvasti eduksesi. Työkieli on suomi ja toivomme sinun puhuvan myös englantia tarvittaessa.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu sekä myyntityö myymälässä. Muita työtehtäviä ovat myös tavaroiden vastaanotto ja purku, lajittelu sekä hyllyttäminen. Lisäksi pääset työskentelemään tekstiilipainatuksien parissa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ammattitekstiileistä, jalkineista tai henkilösuojaimista tai tekstiilipainatuksista.

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe 8.00-17.00. Lähtökohtaisesti työskentely tapahtuu Helsingin Konalan toimipisteellä, mutta tehtävässä vaaditaan myös valmiutta työskennellä Espoon toimipisteellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen Grollsin omassa organisaatiossa, erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, mainion työyhteisön tuen työssäsi sekä alansa johtavat tuotteet, joita on mukavaa myydä. Saat luonnollisesti myös hyvän perehdytyksen tehtäviisi.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulla antaa Go On Helsingin tiimi arkisin klo 9-16 välillä p. 020 779 8893.

Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa Grollsin yhteistyökumppanina ja työsuhteesi solmitaan suoraan Grollsin kanssa. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Myyjä, Grolls Oy, Go On , Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 06.11.2020 – 30.11.2020

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Miia Peltonen

HR-koordinaattori +358 50 563 6047

miia.peltonen@go-on.fi