Myyjä/Varastotyöntekijä, K-Rauta Tornio

Myyjä/Varastotyöntekijä, K-Rauta Tornio

K-Rauta Tornio kuuluu suomalaisen Keskon kansainväliseen rautakauppaketjuun ja on myös osa K-Ryhmää. K-Raudan avulias henkilökunta auttaa asiakkaitaan kodin kunnostamiseen liittyvissä asioissa laajalla tuotevalikoimallaan ja ammattitaitoisella palvelullaan. Lue lisää: https://www.k-rauta.fi/myymalat/tornio

Etsimme Tornion K-Rautaan reipasta myyjää vakituiseen työsuhteiseen. Myynnin ja asiakaspalvelutyön lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös varaston työtehtävät.

K-Raudassa asiakkaalle annetaan henkilökohtaista palvelua kaikessa kodin kunnostamisen ja remontoinnin tarpeissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet vastuuntuntoinen ja teet työtäsi positiivisella asenteella. Sinulla olisi myös hyvä olla valmiiksi hiukan tietämystä työkaluista ja rakennustarvikkeista voidaksesi palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Eduksi katsotaan aiempi kokemus varastotyöstä.

Työtunteja on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikoihin arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Työ on itsenäistä ja vahvasti hyvään asiakaspalveluun painottuvaa.

Edellytämme:

– Työkokemusta ja/tai koulutusta kaupan alalta tai logistiikka-alalta

– Erinomaisia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja

– Mahdollisuutta työskentelyyn myymälän aukioloaikojen mukaisesti

Tarjoamme:

– Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja työyhteisön täyden tuen

– Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen

– Vakituisen työsuhteen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa K-Rauta Tornion Mika Innanen, +35850 4305825.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Go On Lapin asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula, 040 611 6973.

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Hae työtä

Myyjä/Varastotyöntekijä, K-Rauta Tornio, Lappi Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 19.05.2022 – 25.05.2022 09:24

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan alan TES, sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö +358 40 611 6973

pauli.riepula@go-on.fi