Myyjä, Skaala IFN Oy

Myyjä, Skaala IFN Oy

Skaala on osa IFN -konsernia, joka on Euroopan johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Yrityksen tuotteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja alan ehdotonta huippulaatua, Skaala tunnetaan toimialan edelläkävijänä. Toimintaa ohjaavat vahvat arvot ja yrityksessä vaalitaan kulttuuria, jossa rohkeus ja määrätietoisuus ovat keskiössä.
 

Toiminnan vahvasti kasvaessa etsimme nyt Skaalalle

 

KULUTTAJAMYYJÄÄ

 

vahvistamaan Skaalan myyntitiimiä pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan alueella.

Työssäsi huolehdit alueesi ikkuna- ja oviasiakkuuksista sekä vastaat kohteiden suunnittelusta ja mitoituksesta. Motivoitunut ja aktiivinen ote on avain tehtävässä onnistumiseen. Tarvitset työn hoitamiseen voimassa olevan ajokortin ja oman auton, muut tarvitsemasi työvälineet saat Skaalalta. Toivomme kaupallista koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Suomen kielitaito on edellytys tehtävässä.

Konttori on Vantaalla, mutta pääosin työpäiväsi kuluvat asiakkaiden luona, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä tehtävässä. Kilometrit toki korvataan!

 

Tehtävään valitulle tarjotaan vakituisen työsuhteen, ison talon tuen ja kannustavan palkkauksen (pohja + provisio) lisäksi kattavan perehdytyksen tehtäviin. Skaalalla olet osa tulevaisuuden työyhteisöä, joka kehittyy ja kehittää jatkuvasti!

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, hae paikkaa oitis alla olevasta linkistä.

Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777966, ma-to klo 15-16 välisenä aikana.

Go On toimii Skaalan yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Skaalan omaan organisaatioon.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Myyjä, Skaala IFN Oy, Uusimaa Espoo, Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 06.05.2021 – 23.05.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: pohja + provisio

Käsittelijä:

Katriina Rantanen

yksikönjohtaja, SHL +358 50 477 7966

katriina.rantanen@go-on.fi