Myyjä, Euromaster Porvoo

Myyjä, Euromaster Porvoo

Euromaster kuuluu Michelin-konserniin ja on yksi maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 toimipistettä.

Onko hyvä myynti lähellä sydäntäsi? Haluatko tuottaa parasta palvelua asiakkaillesi? Pystytkö tekemään töitä maaliskuun lopulta huhtikuun lopulle kokopäiväisesti? Hienoa, lue ihmeessä lisää!

Etsimme nyt Euromasterille

MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen, Porvooseen.

Työtehtäviisi kuuluvat autohuollon sekä rengasmyynnin työtehtävät sekä muut yleiset asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myynnillisistä työtehtävistä, oma-aloitteista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Ymmärrät, että myynti on parasta palvelua asiakkaalle ja haluat aidosti tuottaa hyvää asiakaskokemusta. Pieni pilke silmäkulmassa tulet menestymään tehtävässä! Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi siis ripeästi! Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Myyjä, Euromaster Porvoo, Itä-Uusimaa, Uusimaa Porvoo

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 09.06.2021 – 21.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kimmo Hanhisuanto

asiakkuuspäällikkö +358 50 330 0389

kimmo.hanhisuanto@go-on.fi