Muovityöntekijöitä, Plastweld Oy

Muovityöntekijöitä, Plastweld Oy

Etsimme asiakkaallemme Plastweld Oy.lle Tervajoelle muovityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.
Työtä tehdään arkisin ja kahdessa vuorossa.

Etsimämme hakijat ovat motivoituneita, jotka ovat valmiita oppimaan uutta. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta muoviteollisuudessa työskentelystä, mutta katsomme sen eduksi. Työ on fyysisesti raskasta, joten omaathan hyvän fyysisen kunnon.

Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen asenne työntekoa kohden, olet vastuuntuntoinen ja valmis sitoutumaan työhön. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään monipuolista työkokemusta arvostetulla asiakkaallamme. Määräaikaisen työsuhteen. Mukavat työkaverit. Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go On Seinäjoen välille.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Terhi Pölönen, puh. 040 734 3195, terhi.polonen@go-on.fi.

Hae työtä

Muovityöntekijöitä, Plastweld Oy, Go On , Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa Laihia

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 23.02.2021 – 28.02.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-koordinaattori +358 40 734 3195

terhi.polonen@go-on.fi