Muottikirvesmies

Muottikirvesmies

Lakan Betoni on kotimainen, alun perin vuonna 1965 perustettu perheyritys. Yritys tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Lakan Betonin tuotantolaitokset sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myydään lukuisissa jälleenmyyntipisteissä kautta maan.

Haemme asiakkaallemme Lakan Betoni Oy:lle MUOTTIKIRVESMIESTÄ Joensuun tuotantolaitokselle.

Etsimme ammattitaitoista muottikirvesmiestä Lakan betonielementtitehtaalle. Odotamme sinulta ennen kaikkea huolellista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa motivaatiota työntekoon. Lisäksi haluat oppia uutta ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, jonka lisäksi katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen ja talonrakennusalan tutkinnon.

Työsuhde on määräaikainen (noin 3kk) ja työtä tehdään pääosin aamuvuorossa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan Lakan Betonille vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus työehtosopimusta korkeampaan palkkaan. 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä
  • kilpailukykyisen palkan sopimuksen mukaan
  • hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
  • Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
  • paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan
Kiinnostuitko?
 
Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

Hae työtä

Muottikirvesmies, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 31.03.2021 – 02.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785

helka.kurittu@go-on.fi