Mobiililaitteiden korjaaja

Mobiililaitteiden korjaaja

Etsimme APPLE- ja HUAWEI- valtuutetulle matkapuhelinhuolto Digiman Oy:lle MOBIILILAITTEIDEN KORJAAJAA Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevaan toimipisteeseen. Tehtäviin kuuluu mobiililaitteiden huolto ja korjaus sekä jonkin verran asiakaspalvelua huoltotöiden vastaanotossa.

Odotamme:

– Mobiililaitteiden tuntemusta ja korjausosaamista

– Hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

– Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta

– Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme:

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

– Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

– Go Onin huikeat henkilöstöedut

– Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Pääasiallinen työpiste sijaitsee Ratinan kauppakeskuksessa, mutta vuoroja saattaa olla myös muissa lähialueen Digiman-liikkeissä. Digiman Oy arvostaa työhönsä aidosti sitoutuvia, pitkäaikaisia työntekijöitä.

 

Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä, laita pian hakemus oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Digiman Oy on vuodesta 2000 toiminut mobiililaitteiden korjaukseen ja lisätarvikemyyntiin erikoistunut vahvasti paikallinen yhtiö, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. ”Tarjoamme asiantuntevaa puhelin- ja tablettihuoltoa sekä laadukkaita lisätarvikkeita. Huolto- ja myymäläkonseptimme perustuu kasvokkain tapahtuvaan paikalliseen palveluun hyvällä kauppapaikalla, joten meille on helppo tulla asioimaan.”

Hae työtä

Mobiililaitteiden korjaaja, Go On , Pirkanmaa Tampere

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.07.2020 – 09.08.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan tes

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi