Mittamies

Mittamies

Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto varmistavat riittävän kapasiteetin suurtenkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisten projektien toteuttamiseen.

Etsimme asiakasyrityksellemme Veljekset Kellolalle MITTAMIESTÄ maanrakennusalan työmaakohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaat ovat Raahen, Kalajoen ja Kannuksen alueella. Tehtävä sisältää maanrakennustyömailla tapahtuvaa 3D-koneohjausmallien tekemistä ja paikkatietojen merkintää sekä mittaamista ja dokumentointia. Käytössä ovat nykyaikaiset 3D-mittauslaitteet ja ohjelmistot.

Aiempi kokemus ja tehtävään soveltuva koulutus ovat sinulle eduksi (esim. maanmittausinsinööri, rakennusinsinööri, mittausteknikko, kartoittaja tms.). Voit olla myös alan opiskelija. Lisäksi tarvitset itsenäisen ja oma-aloitteisen otteen työhön. Hyvät tietotekniset taidot ovat edellytys, tehtävässä käytettävien ohjelmistojen hallinta (AutoCAD, 3D-Win) on plussaa. Edellytyksenä on myös hyvä englannin kielen taito.

Edellytämme ajokorttia sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja Tieturva 1 -korttia. Työturvallisuuskortin voit tarvittaessa suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä kasvavassa raahelaisyrityksessä ja hyväntuulisessa työyhteisössä, jossa saat myös mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi. Kollegoiltasi saat asianmukaisen perehdytyksen ja tuen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pohjautuu infra-alan työehtosopimukseen. Työntekijän tarve on pitkäaikainen eli tehtävässä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

Mittamies, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa Kannus, Kokkola, Kalajoki, Oulu, Pyhäjoki, Raahe

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.03.2021 – 25.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi