Metalliasentaja

Metalliasentaja, Go On Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista

METALLIASENTAJAA.

Asiakkaamme on vakaavarainen, oululainen metallialan yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista julkisivukohteista. Asiakkaamme on tunnettu korkealaatuisista teräs-, alumiini-, metalli-, sekä lasituotteistaan.

Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti metalliovien ja ikkunoiden asennuksesta. Komponentit ovat suuria ja raskaita, sekä asennustehtävät vaativat ammattitaitoa. Hyvä fyysinen kunto ja aikaisempi kokemus metallialan, tai mekaanisten tuotteiden asennustehtävistä on edellytys työhön. Asennukset tapahtuvat tilausten mukaisesti työmailla, joten työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Pohjois-Suomen alueella.

Edellytämme hakijalta:
– Kykyä ja halua oppia uutta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Reipasta työasennetta
– Kykyä työskennellä työparin kanssa
– Aikaisempaa kokemusta metalli- tai/ja asennustöistä.

Katsomme metallialan koulutuksen, työturvallisuus-, sekä tulityökortin eduksi. Kortit eivät kuitenkaan ole edellytys työn saannille, sillä asiakas järjestää tarvittaessa näille koulutukset.

Tarjoamme:
– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen
– Monipuolisen työn
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Laadukkaat ja nykyaikaiset laitteet, sekä työvälineet
– Hyvän ja kokonaisvaltaisen perehdytyksen mielenkiintoiseen työhön.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittämään jo olemassa olevaa ammattitaitoasi haastavienkin projektien lomassa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia, eikä mikään työpäivä ole varmasti samanlainen.

Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan
Työ alkaa: HETI
Työn kesto: 6-12kk, jonka jälkeen vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä, puh. +358 40 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.

Hae työtä

Metalliasentaja, Go On Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 23.8.2019 – 23.9.2019

Vaadittu työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: TES/Kokemuksen mukaan

Käsittelijä:

Ronja Järvelä

HR-asiantuntija +358 40 054 8811 ronja.jarvela@go-on.fi