Metallialan työntekijä koulutettavaksi CNC-Koneistukseen

Metallialan työntekijä koulutettavaksi CNC-koneistukseen

Steel Vision Oy on vuonna 2003 perustettu vakavarainen ja toimitusvarma ruostumattoman ja haponkestävän teräksen levytöihin ja koneistukseen erikoistunut metalliyritys Pirkanmaalla. Yrityksen konepajatoiminta on keskittynyt valmistamaan alihankintana koneita, sekä koneen osia haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Valmistuksen erityisosaamisalueita ovat pitkät ohutlevyhitsaukset, mustan teräksen vuoraus sekä vaativat koneistukset.

Go On Pirkanmaa etsii nyt suorarekrytointina Steel Vision Oy:lle motivoitunutta ja metallialasta kiinnostunutta METALLIALAN TYÖNTEKIJÄÄ, josta Steel Vision Oy:llä koulutetaan ammattitaitoinen CNC-koneistaja. Työntekijälle on tarjolla vakituinen työsuhde Steel Vision Oy:llä Kangasalla. Alan ammattilaisista on pulaa ja tarve tekijöille kova.

Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta metalliteollisuudesta tai Sinulla voi olla jo jokin metallialan peruskoulutus pohjalla, mutta tärkeintä on aktiivinen asenne ja hyvä motivaatio alalle!

Odotamme hakijoilta:
– Metallialan peruskoulutusta JA/TAI hieman aiempaa kokemusta alalta
– Halua ja mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa
– Huolellisuutta ja kykyä toimia ohjeiden mukaisesti
– Joustavuutta

Eduksi katsotaan:
– Heidenhain -osaaminen

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä! Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952

Hae työtä

Metallialan työntekijä koulutettavaksi CNC-Koneistukseen, Go On Pirkanmaa, Pirkanmaa, Kangasala

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 8.2.2019 – 28.2.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES / sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Ninni Virolainen

HR- ja rekrytointiasiantuntija, SHL +358 400 180 952 ninni.virolainen@go-on.fi