Mekaaninen kokoonpanija, Prima Power

Mekaaninen kokoonpanija, Prima Power

Finn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Yrityksen tuotteiden ja palveluiden tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena brändinä. Prima Powerin tuotevalikoima on alan laajimpia, kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitaan erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa.

Prima Powerin Suomen tuotantoyksikkö sijaitsee Seinäjoella. 2018 valmistuneet modernit tilat on suunniteltu vastaamaan 400 henkilön organisaation tarpeita, joskin myös tulevaisuuden kasvu on huomioitu.

Etsimme Prima Powerille Seinäjoelle kokenutta ja osaavaa MEKAANISTA KOKOONPANIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työnkuvasi muodostuu mm. levytyökoneiden ja materiaalinhallintalaitteiden asennustehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme, että sinulla olisi muutaman vuoden kokemus mekaanisesta kokoonpanosta. Työkalut pysyvät siis käsissäsi ja osaat lukea mekaanisia piirustuksia sujuvasti. Erityisesti arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä huolellista ja tarkkaa työskentelytyyliä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset hyödyntämään jo karttunutta osaamistasi sekä oppimaan myös uutta. Prima Powerilla työskennellessäsi pääset osaksi hyvämaineisen kansainvälisen yrityksen menestystarinaa. Prima Power panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa siistin sekä nykyaikaisen työskentely-ympäristön ja työvälineet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä myöhemmin Prima Powerin vakituiseksi työntekijäksi. Kiinnostuitko? Hakemuksesi voit jättää järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Terhi Pölönen, puh. 040 128 7721, terhi.polonen@go-on.fi.

Me Go Onilla tarjoamme sinulle:
– elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen
– aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
– hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Hae työtä

Mekaaninen kokoonpanija, Prima Power, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 11.09.2023 – 01.10.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija +358 40 128 7721

terhi.polonen@go-on.fi