Mekaanikko, Käyttöauto

Mekaanikko, Käyttöauto

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 17 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa. 

Käyttöauto huoltaa Seinäjoella Audi-, BMW-, Citroën-, Dacia-, Honda-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Renault-, SEAT-, Škoda-, Volkswagen- ja Volvo-henkilöautoja.

Etsimme Seinäjoen Käyttöautolle asiakaspalveluhenkistä

MEKAANIKKOA

Haemme alan ammattilaista vahvistukseksi Käyttöauton tekevään porukkaan!

Odotamme sinulta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta, alan työkokemusta sekä voimassa olevaa ajokorttia. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityö luonnistuu sinulta. Hallitset vaativammatkin mekaanikon tehtävät ja olet halukas myös kehittymään tehtävässäsi. Eduksi katsomme tuntemuksen Käyttöauton edustamista merkeistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Haluatko osaksi hyvää, innostavaa työyhteisöä ja tulla menestymään kanssamme? Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä yhdessä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa.

Vakituinen työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta myöhemmässä vaiheessa työntekijän on mahdollista siirtyä suoraan Käyttöauton palvelukseen.
Go Onilla työskennellessäsi saat:
– kattavan perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– käyttöösi huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Hakemuksesi voit lähettää järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Hae työtä

Mekaanikko, Käyttöauto, Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 01.12.2021 – 24.01.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi