Manuaalikoneistaja, Hamina

Manuaalikoneistaja, Hamina

Haemme Haminan alueelle

MANUAALIKONEISTAJAA

Odotamme sinulta työtehtävään vaadittavaa koulutusta tai aiempaa kokemusta koneistajan työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta sorvauksesta tai jyrsinkoneelta sekä oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta. Voit olla urasi alussa oleva tekijä, jolta kuitenkin luonnistuu itsenäinen työskentely hyvän perehdytyksen jälkeen tai alalla pidempään viihtynyt konkari. Tärkeintä on aito motivaatio ja sitoutuminen työtä kohtaan. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
– Mielenkiintoiset työtehtävät ja hyvät työvälineet
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
– Kokemuksen mukaisen tuntipalkan, -otamme vastaan myös palkkatoiveita

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi.

 

 

Hae työtä

Manuaalikoneistaja, Hamina, Kymenlaakso Hamina

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 07.11.2022 – 04.12.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija, SHL +358 44 723 8475

tanja.ahokas@go-on.fi