Maanrakennustyöntekijä, Konepalvelu Iicon Oy

Maanrakennustyöntekijä, Konepalvelu Iicon Oy

Konepalvelu IiCon Oy on maanrakennus- ja konepalveluiden moniosaaja. Toiminta-ajatuksena on tarjota konepalveluita kurottajan sekä maanrakennuskaluston avulla.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Konepalvelu IiCon Oy: lle reipasotteista MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Nurmekseen.

Työtehtävänäsi on toimia maanrakennuskaluston ohjaavana ja avustavana työntekijänä Nurmeksen kohteessa. Työ sopii loistavasti esimerkiksi kesätyöpaikaksi opiskelijalle ja ehdottomasti myös kokeneelle konkarille. Pitkälle pärjäät hyvällä asenteella ja fyysisellä kunnolla. Edellytämme työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti Toukokuun alussa ja työn arvioitu kesto on 6-7 viikkoa. Työtä tehdään 4x12h päiviä eli ma-to ja perjantai vapaata.


Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään Toukokuun alussa. Haastattelemme hakijoitamme jo hakuaikana. 

Palkkaus ja työehdot pohjautuvat infra-alan työehtosopimukseen, mutta palkkaus neuvotellaan asiakkaan kanssa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoitamme jo hakuaikana. 

Laita hakemuksesi pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Enni Nykänen, p. 050 378 6785 tai enni.nykanen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Maanrakennustyöntekijä, Konepalvelu Iicon Oy, Pohjois-Karjala Nurmes

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 22.04.2022 – 27.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Enni Nykänen

HR-harjoittelija +358 50 378 6785

enni.nykanen@go-on.fi