Maanrakennuksen aputyöntekijöitä

Maanrakennuksen aputyöntekijöitä

Haemme maanrakennusalan asiakasyrityksellemme Raahen seudulle MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kausitöihin.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja sesonki jatkuu pitkälle syksyyn. Etusijalla ovat hakijat, jotka pystyvät aloittamaan työt nopeasti ja jatkamaan mahdollisimman pitkään. Kausityön kautta saattaa avautua myös mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa suoraan asiakasyritykseen!

Käsistään käteviä ja tekemiseen tottuneita työntekijöitä tarvitaan työmaakohteissa Raahen seudulla käsin tehtävissä purkutöissä, mutta myös muissa tehtävissä, kuten lapioinnissa, putkien asennuksissa, mittaustehtävissä ja muissa avustavissa tehtävissä.

Aiempi kokemus maanrakennusalalta on eduksi, muttei välttämätön. Tärkeintä on, että uskallat arastelematta tarttua työkaluihin ja uusiin työtehtäviin.

Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Maanrakennusalan työt ovat fyysisiä, joten sinulla tulee olla hyvä peruskunto.

Kokeneet työkaverisi perehdyttävät sinut tehtäviin. Pääset maanrakennusalan kiireisimmän sesongin ajaksi mukaan osaavien ammattilaisten porukkaan ja saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisesti jo toukokuussa ja jatkuvat vähintään syksyyn saakka. Töitä on pääasiassa arkisin maanantaista perjantaihin 8 tuntia päivässä. Palkkaus on infra-alan työehtosopimuksen mukainen. Tuntipalkka riippuu aiemmasta osaamisestasi ja tehtävän vaativuudesta (vähintään 11,91 euroa tunti). Mahdolliset ilta- ja ylityölisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Hae työtä

Maanrakennuksen aputyöntekijöitä, Pohjois-Pohjanmaa Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 06.05.2022 – 22.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Infra-alan TES

Käsittelijä:

Johanna Patanen

HR-asiantuntija +358 45 346 2688

johanna.patanen@go-on.fi