LVI-työnjohtaja

LVI-työnjohtaja

Tevi Systems Oy on valtakunnallisesti toimiva LVI-urakoinnin ammattilainen ja ammattilaisten kumppani LVI-projekteissa. Yrityksen vahvuudet ovat liike- ja toimitilakohteiden LVI-urakoinnissa, LVI-saneeraustöissä, lämmönjakokeskusten ja maalämpöjärjestelmien asennustöissä sekä kaukolämpöverkostojen rakentamisessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tevi Systemsille LVI-TYÖNJOHTAJAA liikkuvaan työhön ympäri Suomen. Työmaakohteita on tällä hetkellä erityisesti Kalajoen seudulla, pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Tehtävääsi kuuluu vetovastuu taloteknisistä liike- ja toimitilakohteiden LVI-projekteista sekä projektien työnjohto- ja esimiestehtävät.

Etsimme luotettavaa ja vastuullista tekijää, jolla on jo aiempaa kokemusta LVI-työnjohtotehtävistä tai nokkamiehen tehtävistä. Vastuullisessa työssäsi tarvitset oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja. Asuinpaikallasi ei sinänsä ole merkitystä, työmaaprojekteja on eri puolilla Suomea ja tehtävä edellyttää joka tapauksessa liikkumista.

Tarjolla on vakituinen pesti kasvavassa kalajokisessa yrityksessä, jossa tehdään töitä hyvässä yhteishengessä osaavien ammattilaisten porukassa. Palkka on neuvoteltavissa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista tehtävään soveltuvaa osaamista sinulta löytyy!

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

LVI-työnjohtaja, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa Tampere, Kalajoki, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 23.04.2021 – 23.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi