LVI-tarjouslaskija, Suomen Talotekniikka Oy

LVI-tarjouslaskija, Suomen Talotekniikka Oy

Suomen Talotekniikka Oy

Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee 300 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Toimintamme kasvaessa haemme Mikkelin, Vantaan, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteisiimme LVI-tarjouslaskijoita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Edellytämme:

  • Toimialan koulutusta
  • Työkokemusta toimialan työtehtävistä
  • Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
  • Nykyaikaisia tietotekniikkataitoja.

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:

  • Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Sampsa Larnos p. 040 592 0550 /  sampsa.larnos@suomentalotekniikka.fi

 

Hae työtä

LVI-tarjouslaskija, Suomen Talotekniikka Oy, Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Uusimaa Mikkeli, Jyväskylä, Tampere, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 04.08.2022 – 31.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan