LVI-asentaja Suomussalmelle

LVI-asentaja Suomussalmelle

Tevi Systems Oy on valtakunnallisesti toimiva LVI-urakoinnin ammattilainen ja ammattilaisten kumppani LVI-projekteissa. Yrityksen vahvuudet ovat liike- ja toimitilakohteiden LVI-urakoinnissa, LVI-saneeraustöissä, lämmönjakokeskusten ja maalämpöjärjestelmien asennustöissä sekä kaukolämpöverkostojen rakentamisessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tevi Systemsille LVI-ASENTAJAA Suomussalmelle. Vastuullesi kuuluvat talotekniset LVI-työt (lämpö- ja vesijohtoasennukset) koulutyömaalla. Etsimme tekijää jo käynnissä olevaan vuoden mittaiseen projektiin. Projektin valmistuttua sinulla on mahdollisuus työllistyä muihin Tevi Systemsin kohteisiin eli töitä on tarjolla pitkäksi aikaa!

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta taloteknisistä LVI-töistä. Tarvitset työssäsi B-ajokortin sekä tietysti roimasti vastuullista ja toimeliasta asennetta. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Tarjolla on pitkäaikainen paikka kasvavassa kalajokisessa yrityksessä, jossa tehdään töitä hyvässä yhteishengessä osaavien ammattilaisten porukassa. Palkka on neuvoteltavissa.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista tehtävään soveltuvaa osaamista sinulta löytyy.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työtä

LVI-asentaja Suomussalmelle, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Vaala, Raahe

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 31.05.2021 – 16.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi