LVI-asentaja, JH-Lämpö Oy

LVI-asentaja, JH-Lämpö Oy

JH-Lämpö Oy on Suomen vanhin lämpöjärjestelmien jälleenmyyjä. Palveluihimme kuuluvat maalämpö-, ilmalämpö- ja ilmavesijärjestelmien myynti, asennus ja huolto. Teemme myös laitteistojen jälkiasennuksia 20 vuoden kokemuksella

Haemme asiakasyrityksellemme JH-Lämpö Oy:lle LVI-asentajaa Joensuun alueelle. 

Etsimme motivoitunutta ja huolellista työntekijää LVI-alan erilaisiin huoltotehtäviin. Työ sisältää ilmalämpöpumppujen sekä putkien huoltoja sekä asennuksia. Odotamme sinulta ennen kaikkea huolellista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta LVI-alaan. Lisäksi haluat oppia uutta ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen ilmalämpöpumppujen tai putkien asentamisesta sekä kylmäainepätevyyden.

Tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat työvälineet
  • Luotettavan ja ammattitaitoisen tukiverkon
  • Vaihtelevan ympäristön ja päivätyön  
  • Euroopan parhaimmat laitetoimittajat
  • Vakaan työnantajan 
Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa toistaiseksi voimassa olevana. Työssä liikutaan autolla, joten sinulla tulee olla lisäksi B-luokan ajokortti. 

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Enni Nykänen p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), enni.nykanen@go-on.fi
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.  
Hae työtä

LVI-asentaja, JH-Lämpö Oy, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 26.04.2022 – 20.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Enni Nykänen

HR-harjoittelija +358 50 378 6785

enni.nykanen@go-on.fi